Hvacmag

رادین گستر سینا نماینده رسوب زدای انگلستان

سبزیجات - قسمت دوم

سبزیجات

5- ذخیره و انبار سبزیجات مختلف

در بخش پیش رو، دماها و رطوبت نسبی توصیه شده و پیشنهادی که در داخل پرانتزها نشان داده شده‌اند، مقادیر بهینه‌ای برای انبار و ذخیره بیشینه محصولات تازه هستند. برای ذخیره کوتاه‌مدت برخی از محصولات معین، استفاده از دماهای بالاتر، مطلوب‌تر است. الزامات دمایی مذکور در این بخش بیانگر دماهای مورد نیاز محصولاتی هستند، که باید ذخیره و انبار شوند. بسیاری از اطلاعات مذکور از راهنمای کشاورزی 66 USDA  اخذ گردیده‌اند (USDA، 2004).
کیفیت زمین کشت هر محصول باید در هنگام ذخیره و انبار محصول، تعیین گردد و بازرسی‌های منظمی در طول فرایند ذخیره باید اعمال گردند. اقدامات احتیاطی مذکور موجب تشخیص به‌موقع و سریع بیماری‌های احتمالی محصولات‌ می‌گردد‌ و قبل از خرابی محصولات سالم، امکان دفع و خروج محصولات آلوده از انبار را فراهم می‌کند.
انگنار کروی  (دمای °C0 و رطوبت نسبی 100 درصدی)
انگنار کروی به‌ندرت انبار  می‌گردد، اما برای نگهداری موقتی آن، دمایی در حدود °C0، توصیه  می‌گردد. رطوبت نسبی بالا (حداقل 95 درصد) از پلاسیدگی انگنارهای کروی جلوگیری می‌کند. در صورت عدم‌مشاهده هیچ‌گونه آسیبی به جوانه‌ها و جلوگیری از پلاسیدگی، محصول مذکور را باید به مدت 2 هفته در انبار نگهداری نمود. از ورقه‌های پلی اتیلنی مشبکی با 250 سوراخ 6 میلیمتری بر متر مربع از ورقه پلی‌اتیلنی برای تعویق اتلاف رطوبت استاده نمایید. در روز برداشت محصول، سرمایش آبی و یا سرمایش اتاق تا دمای °C 4، موجب کاهش فساد و خرابی تدریجی محصول‌ می‌گردد.
پوسیدگی قارچی خاکستری (زنگ گیاهی). متداول‌ترین پوسیدگی‌ و فساد رایج انگنارهای دروشده می‌باشد. پوسیدگی قارچی خاکستری، فساد‌ و پوسیدگی قهوه‌ای مایل ‌به ‌قرمز تا قهوه‌ای تیره می‌باشد و شیوه کنترلی آن شامل اعمال اصول بهداشتی در مزرعه‌ و تبرید سریع پس از درو می‌باشد.


مارچوبه (دمای °C0، تا °C 2 و رطوبت نسبی 95 تا 100 درصدی)
مارچوبه‌ها در دماهای بالای °C 2‌ و به ویژه در دمای اتاق، به سرعت فاسد می‌گردند. فساد و خرابی تدریجی مارچوبه ها شامل از کاهش شیرینی، نرمی، و طعم آنها میباشد، که نهایت به خرابی کامل مارچوبه ها منجر  می‌گردد. اگر مدت ذخیره و انبار مارچوبه‌ها، 10 روز و یا کمتر باشد، دمای نگهداری °C0 توصیه ‌می‌گردد. در صورت نگهداری طولانیتر مارچوبه‌ها (یعنی بیش از 10 روز) در دمای مذکور (یعنی دمای °C0)، مارچوبه‌ها درمعرض صدمات ناشی از سرمایش قرار می‌گیرند. به‌طور معمول مارچوبه‌ها را برای مدت طولانی انبار نمی‌کنند و نگهداری از آنها به‌طور موقتی انجام می‌گیرد، اما در دمای °C 2 و با یک رطوبت نسبی بالا،‌ می‌توان مارچوبه ها را به مدت 3 هفته نیز در وضعیت قابل عرضه و فروش، نگهداری نمود. با این وجود بعد از حمل طولانی‌مدت مارچوبه‌ها به سمت بازار فروش، حتی تحت شرایط تبرید نیز امکان نگهداری مارچوبه ها به مدت بیش از 1 یا 2 هفته، میسر نمی‌باشد.
مارچوبه‌ها را باید بلافاصله بعد از برش، سرد نمود. در این مورد، سرمایش آبی یکی از روش‌های معمول و متداول می‌باشد. در طول حمل و یا ذخیره،‌ برای جلوگیری از اتلاف رطوبت و برای حفظ تازگی سرشاخه جوانه‌ای مارچوبه، جوانه‌های مارچوبه را باید بر روی برخی از مواد جاذب رطوبت قرار داد. در برخی از موارد برای ذخیره مارچوبه‌ها، دسته‌های مارچوبه را در تشتک‌های کم عمقی از آب قرار می‌دهند.
پوسیدگی نرم باکتریایی. بخش‌های خیس، نرم و خمیری روی نوک و انتهای برش‌خورده مارچوبه‌ها می‌ باشد. کپک‌های قارچی نازک صورتی و یا سفید. روش کنترلی نیز شامل خنک سازی و حمل در دماهای °C4 و پایین‌تر، انتقال و حمل سریع و حفظ خشکی نوک مارچوبه‌ها در مسیر انتقال به بازار می‌باشد.
پوسیدگی فیتوفتورا. خراش‌های بزرگ، خیس و مایل ‌به ‌قهوه‌ای کنار ساقه‌های بریده شده مارچوبه می‌باشد. خراش‌های کناری مذکور، به‌طور تدریجی خشک ‌شده و چروک می‌خورند. شیوه کنترلی بیماری و ضایعات مذکور شامل خنک‌سازی مارچوبه‌ها در دمای °C 4 و حفظ دماهای انتقال، حمل پایین و توزیع و فروش سریع آنها می‌باشد.

برای مطالعه متن کامل مقاله به شماره اسفند ماه ماهنامه 95 مراجعه فرمائید.

facebook- صفحه اجتماعی فیس بوک تهویه و تاسیسات           instagram صفحه اینستاگرام تهویه و تاسیسات          linkdin صفحه linkdin تهویه و تاسیسات          Telegram صفحه تلگرام تهویه و تاسیسات

بنر
بنر
بنر

مقاله های برتر به صورت کامل

انتخاب اندازه و نوع مناسب شير

اندازه‌گذاري مناسب شيرهاي جريان، دانشي با قواعد سرانگشتي فراوان است كه اندکی در آن توافق دارند. در اين مقاله سعي خواهیم نمود، روند معتبري براي اندازه‌گذاري يك شير به‌علاوه نحوه انتخاب نوع مناسب آن را ارائه دهیم. توجه داشته باشيد كه روابط اين مقاله بر اساس جريان آشفته مي‌ب

فضاهای نیم‌خیزروی مسدود، دو وظیفه را بر عهده دارند

یک پروژه تحقیقاتی زیر بنایی در کارولینای شمالی نشان می‌دهد که استفاده از فضاهای نیم‌خیزرو بادخوردار، روش توانمند کنترل رطوبت و دارای مزیت صرفه‌جویی در مصرف انرژی تا حد قابل ملاحظه است. فضاهای نیم خیزرو بادخوردار، به‌طور گسترده‌ای در صنعت ساختمان سازی آمریکای شمالی مو

انرژی، جامعه و اخلاق

روند کنونی اتمام منابع و نابودی زیست‌محیطی به کمبود و فقدان قواعد اخلاقی جامعه بر‌می‌گردد و در شرایط کنونی، توجه مناسبی به ابزارهای قابل‌دسترسی نظیر اگزرژی، بوم‌شناسی و دموکراسی نمی‌شود و این موضوع ما را از واقعیت و از امکانات موجود در جلوگیری از یک فاجعه ناگهانی دور می

ممیزی و مدیریت انرژی

رئوس مطالبی که ارائه خواهد شد عبارت است از: تعریف ممیزی و مدیریت انرژی، لزوم ممیزی انرژی، انواع انرژی، مدیریت (ممیزی) انرژی بر اساس درک ارزش‌های انرژی، محاسبه کارایی انرژی، تطبیق استفاده از انرژی با تقاضا، به حداکثر رساندن بازده‌های سامانه، بهینه‌سازی نیاز ورودی انرژی، س

راهنمای ساده طراحی مخازن هوا برای محافظت خطوط لوله تحت فشار از ضربه قوچ

چکیده:مخازن هوا ابزاری موثر برای کاهش فشارهای بیش از حد ضربه قوچ و فشارهای منفی ناشی از قطع ناگهانی پمپ  خطوط لوله‌کشی می‌باشند. فرایند تعیین ابعاد مخازن هوا به‌وسیله نمودارهای محاسباتی موجود بسیار ساده شده است و هر دو، حجم هوا و ابعاد کلی مخزن به‌وسیله این نمودارها مورد

جلوگيري از ضربه قوچ در خطوط لوله در حالت اضطراري قطع جريان به‌خاطر شيرهاي سريع عمل‌كننده

اين مقاله روشي را براي جلوگيري از ضربه قوچ به‌وجود آمده توسط شيركنترل در فرايند بسته شدن ارائه مي‌كند. براي اين منظور، شير به يك سامانه ترمز كه بر روي محور چرخش دريچه شير عمل مي‌كند، مجهز مي‌شود. سيلندر ترمز ديسك هيدروليكي عمل‌كننده ترمز به خطوط لوله در پايين دست متصل شده

عملکرد و کارآیی فناوری درایو فرکانس‌متغیر

مقدمه:کاربرد درایو فرکانس‌متغیر ( VFD) در سامانه‌های HVAC به‌طور قابل ‌توجهی افزایش یافته است. در حال حاضر VFD ها به‌طور گسترده‌ای در هواسازها، پمپ‌ها، چیلرها و بادزن‌های برج خنک‌کن مورد استفاده قرار می‌گیرند. درک و اطلاعات بهتری نسبت به VFD ها می‌تواند منجر به بهبود بهره‌ب

بنر
بنر
بنر
بنر

راهنمای جامع صنعت تهویه و تأسیسات کشور

راهنمای جامع صنعت تهویه تأسیسات کشور