Hvacmag

رادین گستر سینا نماینده رسوب زدای انگلستان

سبزیجات - قسمت دوم

سبزیجات

5- ذخیره و انبار سبزیجات مختلف

در بخش پیش رو، دماها و رطوبت نسبی توصیه شده و پیشنهادی که در داخل پرانتزها نشان داده شده‌اند، مقادیر بهینه‌ای برای انبار و ذخیره بیشینه محصولات تازه هستند. برای ذخیره کوتاه‌مدت برخی از محصولات معین، استفاده از دماهای بالاتر، مطلوب‌تر است. الزامات دمایی مذکور در این بخش بیانگر دماهای مورد نیاز محصولاتی هستند، که باید ذخیره و انبار شوند. بسیاری از اطلاعات مذکور از راهنمای کشاورزی 66 USDA  اخذ گردیده‌اند (USDA، 2004).
کیفیت زمین کشت هر محصول باید در هنگام ذخیره و انبار محصول، تعیین گردد و بازرسی‌های منظمی در طول فرایند ذخیره باید اعمال گردند. اقدامات احتیاطی مذکور موجب تشخیص به‌موقع و سریع بیماری‌های احتمالی محصولات‌ می‌گردد‌ و قبل از خرابی محصولات سالم، امکان دفع و خروج محصولات آلوده از انبار را فراهم می‌کند.
انگنار کروی  (دمای °C0 و رطوبت نسبی 100 درصدی)
انگنار کروی به‌ندرت انبار  می‌گردد، اما برای نگهداری موقتی آن، دمایی در حدود °C0، توصیه  می‌گردد. رطوبت نسبی بالا (حداقل 95 درصد) از پلاسیدگی انگنارهای کروی جلوگیری می‌کند. در صورت عدم‌مشاهده هیچ‌گونه آسیبی به جوانه‌ها و جلوگیری از پلاسیدگی، محصول مذکور را باید به مدت 2 هفته در انبار نگهداری نمود. از ورقه‌های پلی اتیلنی مشبکی با 250 سوراخ 6 میلیمتری بر متر مربع از ورقه پلی‌اتیلنی برای تعویق اتلاف رطوبت استاده نمایید. در روز برداشت محصول، سرمایش آبی و یا سرمایش اتاق تا دمای °C 4، موجب کاهش فساد و خرابی تدریجی محصول‌ می‌گردد.
پوسیدگی قارچی خاکستری (زنگ گیاهی). متداول‌ترین پوسیدگی‌ و فساد رایج انگنارهای دروشده می‌باشد. پوسیدگی قارچی خاکستری، فساد‌ و پوسیدگی قهوه‌ای مایل ‌به ‌قرمز تا قهوه‌ای تیره می‌باشد و شیوه کنترلی آن شامل اعمال اصول بهداشتی در مزرعه‌ و تبرید سریع پس از درو می‌باشد.


مارچوبه (دمای °C0، تا °C 2 و رطوبت نسبی 95 تا 100 درصدی)
مارچوبه‌ها در دماهای بالای °C 2‌ و به ویژه در دمای اتاق، به سرعت فاسد می‌گردند. فساد و خرابی تدریجی مارچوبه ها شامل از کاهش شیرینی، نرمی، و طعم آنها میباشد، که نهایت به خرابی کامل مارچوبه ها منجر  می‌گردد. اگر مدت ذخیره و انبار مارچوبه‌ها، 10 روز و یا کمتر باشد، دمای نگهداری °C0 توصیه ‌می‌گردد. در صورت نگهداری طولانیتر مارچوبه‌ها (یعنی بیش از 10 روز) در دمای مذکور (یعنی دمای °C0)، مارچوبه‌ها درمعرض صدمات ناشی از سرمایش قرار می‌گیرند. به‌طور معمول مارچوبه‌ها را برای مدت طولانی انبار نمی‌کنند و نگهداری از آنها به‌طور موقتی انجام می‌گیرد، اما در دمای °C 2 و با یک رطوبت نسبی بالا،‌ می‌توان مارچوبه ها را به مدت 3 هفته نیز در وضعیت قابل عرضه و فروش، نگهداری نمود. با این وجود بعد از حمل طولانی‌مدت مارچوبه‌ها به سمت بازار فروش، حتی تحت شرایط تبرید نیز امکان نگهداری مارچوبه ها به مدت بیش از 1 یا 2 هفته، میسر نمی‌باشد.
مارچوبه‌ها را باید بلافاصله بعد از برش، سرد نمود. در این مورد، سرمایش آبی یکی از روش‌های معمول و متداول می‌باشد. در طول حمل و یا ذخیره،‌ برای جلوگیری از اتلاف رطوبت و برای حفظ تازگی سرشاخه جوانه‌ای مارچوبه، جوانه‌های مارچوبه را باید بر روی برخی از مواد جاذب رطوبت قرار داد. در برخی از موارد برای ذخیره مارچوبه‌ها، دسته‌های مارچوبه را در تشتک‌های کم عمقی از آب قرار می‌دهند.
پوسیدگی نرم باکتریایی. بخش‌های خیس، نرم و خمیری روی نوک و انتهای برش‌خورده مارچوبه‌ها می‌ باشد. کپک‌های قارچی نازک صورتی و یا سفید. روش کنترلی نیز شامل خنک سازی و حمل در دماهای °C4 و پایین‌تر، انتقال و حمل سریع و حفظ خشکی نوک مارچوبه‌ها در مسیر انتقال به بازار می‌باشد.
پوسیدگی فیتوفتورا. خراش‌های بزرگ، خیس و مایل ‌به ‌قهوه‌ای کنار ساقه‌های بریده شده مارچوبه می‌باشد. خراش‌های کناری مذکور، به‌طور تدریجی خشک ‌شده و چروک می‌خورند. شیوه کنترلی بیماری و ضایعات مذکور شامل خنک‌سازی مارچوبه‌ها در دمای °C 4 و حفظ دماهای انتقال، حمل پایین و توزیع و فروش سریع آنها می‌باشد.

برای مطالعه متن کامل مقاله به شماره اسفند ماه ماهنامه 95 مراجعه فرمائید.

facebook- صفحه اجتماعی فیس بوک تهویه و تاسیسات           instagram صفحه اینستاگرام تهویه و تاسیسات          linkdin صفحه linkdin تهویه و تاسیسات          Telegram صفحه تلگرام تهویه و تاسیسات

بنر
بنر
بنر

مقاله های برتر به صورت کامل

طراحی و بهینه‌سازی صداگیرهای جدید در تهویه هوای مترو به وسیله نرم‌افزار

چكيدهیکی از بحث‌های اساسی در ایجاد و گسترش شبکه‌های مترو موضوع تهویه مطبوع تونل‌ها و ایستگاه‌های مترو است. عبور هوا از میان این کانال‌ها غالباً با ایجاد صدا همراه است که در صورت عدم کنترل این صدای ایجاد شده، آلودگی صوتی به یک مشکل اساسی برای مسافران و سایر افرادی که در ایس

آشنایی با شیرهای صنعتی

مقدمه:انواع مختلفی از شیرها در صنعت HVAC موجود می‌باشند. هر شیر دارای مشخصه ویژه‌ای است که کاربرد آن را به منظور استفاده برای قطع و وصل، کنترل جریان، متعادل کردن، عبور جریان یکطرفه و غیره ممکن می‌سازد. از شیرها برای کاربردهای گوناگونی استفاده می‌شود. در ادامه توضیح مختصری از

نقش میکروارگانیسمها در افزایش هزینه های نگهداری و تعمیرات تجهیزات ساختمان

چکیده: میکرو ارگانیسمها در همه جا یافت می شوند؛ از یخهای قطبی گرفته تا چشمه های آب جوش کف اقیانوسها . این ارگانیسمها نقش مفیدی در تجزیه مواد زائد و برقراری چرخه های زیستی از جمله چرخه کربن و چرخه گوگرد در طبیعت بازی می کنند، اما گاهی اوقات اجرای این نقش برای صنایع ضرر و زیانها

جلوگيري از ضربه قوچ در خطوط لوله در حالت اضطراري قطع جريان به‌خاطر شيرهاي سريع عمل‌كننده

اين مقاله روشي را براي جلوگيري از ضربه قوچ به‌وجود آمده توسط شيركنترل در فرايند بسته شدن ارائه مي‌كند. براي اين منظور، شير به يك سامانه ترمز كه بر روي محور چرخش دريچه شير عمل مي‌كند، مجهز مي‌شود. سيلندر ترمز ديسك هيدروليكي عمل‌كننده ترمز به خطوط لوله در پايين دست متصل شده

پاك‌سازي كانال‌ها

بسياري تغييرات فناوري در 100 سال گذشته نسبت به سده قبل از آن رخ داده است. اتومبيل‌هاي مدرن، هواپيما، ارتباطات، صنعت، نيروگاه‌ها و تهويه مطبوع، امروزه بيشتر زندگي نوع بشر را دستخوش تغيير قرار داده است. اما تمام اين پيشرفت‌ها باعث آلودگي منابع طبيعي ما شده است؛ مخصوصاً هواي ا

ارزیابی انرژی در استراتژیهای کنترل کننده بهینه برای سیستم های چیلر با VWV مرکزی

  ارزیابی انرژی در استراتژیهای کنترل کننده بهینه برای سیستم های چیلر با VWV مرکزی چکیده در بیشتر دوره های عملکردی و تحت شرایط مختلف، بار واقعی گرمادهی و توان تهویه و خنک کنندگی (HVAC) سیستم ها از میزان طراحی شده اصلی کمتر است. به منظور صرفه جویی در انرژی و بهینه سازی کنترل های

استفاده از یک مدل سیستم جهانی تهویه هوای ساختمان برای بازرسی و ممیزی

چکیده در این مقاله ابزار شبیه­سازی دینامیک ساعتی برای ساختمان و سیستم HVAC ارائه شده است. هدف این مقاله بر این است تا نشان دهد که چگونه یک مدل شبیه سازی ساده شده می تواند به بازرسی و ممیزی سیستم تهویه هوای ساختمان کمک نماید. کار ارائه شده در اینجا در قالب پروژه AUDITAC اروپایی آغاز

بنر
بنر
بنر
بنر

راهنمای جامع صنعت تهویه و تأسیسات کشور

راهنمای جامع صنعت تهویه تأسیسات کشور